Τι είναι οι έξυπνοι κάδοι Mr. Fill

Ηλιακός κάδος συμπίεσης σε δύο μεγέθη

Ο ηλιακός κάδος συμπίεσης κατασκευάζεται σε δύο μεγέθη, 120L και 240L. Ο 120L έχει δύο διαφορετικές παραλλαγές: τον κανονικό 120L και τον 120Ls. Ο 120Ls είναι ένα ακόμη μικρότερο μέγεθος, αλλά με την ίδια χωρητικότητα όγκου. Ο κάδος κατασκευάζεται από χάλυβα υψηλής ποιότητας 2 mm με επίστρωση πούδρας που περιέχει σίδηρο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

5 έως 7 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα

Ο ηλιακός κάδος συμπίεσης μπορεί να παραχθεί σε κάθε χρώμα. Ο κάδος έχει δύναμη συμπίεσης 600 kg. Ανεξάρτητα από το είδος των απορριμμάτων, μπορεί να επιτύχει λόγο συμπίεσης που κυμαίνεται από το ένα πέμπτο έως το ένα έβδομο του μεγέθους τους.

Υπόγειος αρθρωτός συμπιεστής – Απόδοση & Ισχύς

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό, ο υπόγειος συμπιεστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε νέο και υπάρχον υπόγειο δοχείο. Αυτό καθιστά τον υπόγειο συμπιεστή μοναδικό στην αγορά. Κάθε δήμος έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τους υπάρχοντες υπόγειους περιέκτες και να φέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα απορριμμάτων στο δήμο χωρίς μεγάλη επένδυση. Ο υπόγειος συμπιεστής λειτουργεί με 230V και έχει αναπτυχθεί με σύστημα ασύρματης φόρτισης, ώστε να μπορείτε να αδειάζετε τα απορρίμματά σας ξέγνοιαστα.

Έως τέσσερις φορές περισσότερα σκουπίδια

ή οκτώ φορές περισσότερο πλαστικό σε ένα τυπικό δοχείο δεν αποτελεί πρόβλημα για το Heavy Harry. Λόγω της
μοναδικής πατενταρισμένης κίνησης, ο Heavy Harry μπορεί να επιτύχει δύναμη συμπίεσης 3,5 τόνων. Ο Heavy Harry διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις δύναμης συμπίεσης, που κυμαίνονται από 2200 kg έως 3500 kg.

Smart City Manager

Προστασία από βανδαλισμούς και δυνατότητα κλειδώματος εξ αποστάσεως: το Smart City Manager σας επιτρέπει να κλειδώσετε το κάλυμμα από απόσταση, για παράδειγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο, χρήματα και περιττές ανησυχίες. Τακτοποιημένο ταμπλό: Το Smart City Manager γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει στην πόλη, επίπεδο πλήρωσης κάδων απορριμμάτων, μέτρηση τάσης μπαταρίας, χωρητικότητα ηλιακής ενέργειας, θέση κάδου, απομακρυσμένο κλείδωμα κάδων και έξυπνη διαδρομή.

Σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης, πάντα και από οποιαδήποτε τοποθεσία

Με μία προσωπική σύνδεση μπορείτε να οργανώσετε τις ρυθμίσεις του Smart City Manager σύμφωνα με τις δικές
σας προτιμήσεις. Ο κάδος απορριμμάτων επικοινωνεί με την πλατφόρμα 24 φορές την ημέρα. Μέσω της εφαρμογής, έχετε πάντα πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους κάδους Mr. Fill, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.