ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΩΝ

Η εταιρία μας (ως συνέχεια της VALSAMIDIS SPECIAL LIFTS)  ειδικεύεται σε μελέτες εγκατάστασης ειδικών ανελκυστήρων και ανυψωτικών σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις από πλευράς διαστάσεων και λειτουργίας .

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1999 αντιπροσωπεύοντας  τους γνωστότερους Ευρωπαϊκούς οίκους και εδραιώνοντας την έννοια του “ειδικού ανελκυστήρα” στην Ελληνική αγορά καθώς είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε στο συγκεκριμένο τομέα

Ως αποτέλεσμα της εμπειρίας της αξιοπιστίας και της εξυπηρέτησης της εταιρίας  αποτελεί η ανάθεση έργων ενδεικτικά αναφέρουμε  τα παρακάτω  όπως :

  • Αναβατόριο ΑμεΑ στο Ιερό Βράχο Ακροπόλεως
  • Αναβατόριο ΑμεΑ στο παλαιό Μουσείο Ακροπόλεως
  • Αναβατόρια ΑμεΑ στο σύνολο των εγκαταστάσεων των Ολυμπιακών Ακινήτων ( ΟΑΚΑ Γήπεδο Ποδοσφαίρου – Γήπεδο Μπάσκετ – Κλειστό και Ανοιχτό Κολυμβητήριο –Γήπεδο Αντισφαίρισης –Ποδηλατοδρόμιο στο Μαρκόπουλο κ.λ.π._

Και πλήθος άλλων έργων σε Δημόσιους φορείς – Τράπεζες , Μουσεία , Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ,Νοσοκομεία, Αρχαιολογικοί Χώροι  όπου η λειτουργικότητα και αξιοπιστία αποτελούσαν το κύριο κριτήριο επιλογής..

Ταυτόχρονα η εταιρία γνωρίζοντας πολύ καλά το πλαίσιο των πολεοδομικών διατάξεων και των δυσκολιών της διαθέτει πιστοποιημένους ειδικούς ανελκυστήρες άνευ φρεατίου  για την όσο πιο ευέλικτη τοποθέτηση τους σε χώρους με ιδιαίτερη πολυπλοκότητα .

Πλατφόρμες κλίμακας

Ανελκυστήρας  κλίμακας (πλατφόρμα για άτομα με ειδικές ανάγκες- ΑμεΑ) : Ο ανελκυστήρας για χρήση αναπηρικού αμαξιδίου χρησιμοποιείται τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές κλίμακες , σε ευθεία τροχιά  και σε κλίμακες με στροφή. Μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 300 kg  και τοποθετείται  σε δημόσιους  και σε ιδιωτικούς χώρους.

Κάθισμα  Σκάλας

Αναβατόριο κάθισμα : Το αναβατόριο με κάθισμα χρησιμοποιείται  τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές κλίμακες , σε ευθεία τροχιά  και σε κλίμακες με στροφή.  . Μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 130 kg  και τοποθετείται  σε δημόσιους  (σε περίπτωση έλλειψης χώρου για εγκατάσταση πλατφόρμας κλίμακας) και σε ιδιωτικούς χώρους.

Αναβατόριο κάθετης ανύψωσης από 0 έως 12 μέτρα

Τα αναβατόρια κάθετης ανύψωσης χωρίζονται σε δυο κατηγορίες :

  •  Αναβατόρια κάθετης ανύψωσης από 0 έως  2 μέτρα.
  • Αναβατόρια κάθετης ανύψωσης  από 2 έως 12 μέτρα.

Αναβατόριο για πρόσβαση ΑμεΑ στην θάλασσα ή στην πισίνα

Τα αναβατόρια είναι κατάλληλα για πρόσβαση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην θάλασσα ή την πισίνα.

Μεταφερόμενα  συστήματα κίνησης

Για αμαξιδια αναδιπλούμενου τύπου (όχι για ηλεκτρικά αμαξιδια με μεγάλους πίσω τροχούς). Οι κινήσεις γίνονται χωρίς καθόλου προσπάθεια, απλά πατώντας τα κομβια ανόδου ή καθόδου, οι οριζόντιες κινήσεις γίνονται πιο γρήγορα μέσω βοηθητικών τροχών. Η συμβατότητα του με διάφορα μοντέλα αμαξιδιων μπορεί να γίνει με ρύθμιση. Ο συνοδός πρέπει να εκπαιδευτεί με την παράδοση του εξοπλισμού.

Ράμπες

Φορητές ευέλικτες ράμπες  αλουμινίου για πρόσβαση ΑμεΑ που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν. Υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα διαφορετικά  μεγέθη στο πλάτος ενώ μπορεί να κατασκευαστεί το μήκος που χρειάζεστε.

Αναβατόρια φορτίων – κουζίνας

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση αναβατορίων φορτίων – κουζίνας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εργοταξιακά αναβατόρια φορτίων και ατόμων

Μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση εργοταξιακών αναβατορίων φορτίων και ατόμων.

Πάντα με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία

Ανελκυστήρες

Υδραυλικοί – Μηχανικοί

Μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση όλων των τύπων ανελκυστήρων.

Πάντα με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ